.

Friday, December 10, 2010

Bik horoskop

bik horoskop

Bik je drugi znak zodijaka.Bik je zemljani znak a znaku bika pripadaju osobe rodjene od 20 aprila do 20 maja.Bikovi su veoma spokojni i staloženi teško ih je isprovocirati ali ako do toga dodje potpuno gube kontrolu.

Venera je planeta koja vlada bikom i to se ogleda u nastojanju da se poseduje što više materijalnih stvari.Bik nastoji da po svaku cenu poseduje sve što voli.ova težnja ne odnosi se samo na materijalne stvari već i na ljude.Bika čine srećnim samo konkretne stvari,kuća,porodica prijatelji maštanje i iluzije su im potpuno strani.Bik je izuzetno tvrdoglav po svaku cenu će braniti svoje stavove imovinu prijatelje ,porodicu sve što poseduje.Ako imate prijatelja ili bračnog druga bika znajte da vas nikad neće ostaviti na cedilu nemojte mu zameriti ako je previše škrt jer Venera vlada ovim znakom.Bikovi su prlično ćutljivi, teško pokazuju svoja osećanja vole svioj mir i teško se odlučuju za akciju.Bik ne donosi ishitrene odluke voli prvo dobro da razmisli o svemu to mu često smeta kad je neophodno uvesti neke promene jer bik teško prihvata nove ideje on više voli da se oko njega ništa ne menja.Bikovi vole lagodan život i bogatstvo u stanju su da godinama vredno rade da bi obezbedili materijalnu sigurnost.Zbog svog vladara venere bik je veoma proračunat i kad je u pitanju ljubav jako je čulan ali će uvek akcenat staviti na materijalni status osobe za koju je zainteresovan.Bik je uvek stabilan i kad je zaljubljen neće potpuno izgubiti glavu,često misli da se ženska pažnja može zadobiti poklonima iako po prirodi škrt sklon je da kupuje skupocene poklone.Osoba koju voli za njega je njegov posed i tu nema mešanja jako je ljubomoran.Bik ne voli avanture sa bikom se može očekivati stabilan brak gde je sve proračunato i isplanirano.
Žene bikovi su izuzetno ljubomorne i posesivne iskrene su kad su u pitanju njihove emocije nisu sklone ženskim trikovima i glumi kao što su suze.Žena bik je veoma verna i privržena kad jednom kaže da to je za ceo život,često pre udaje planira za kakvog će se čoveka udati, voli kmfor i luksuz, materijalne stvari i siurnost su joj najvažniji ,više voli da živi u monotonoj svakodnevnici nego da svakodnevno traži promene i zabavu.Žena bik voli svim svojim bićem mada često to ne pokazuje daće sve od sebe da bude dobra supruga mada joj uloga domaćice ne leži baš najbolje...Nedeljni horoskop.

6 comments:

  1. It is incomprehensible to me now, but in general, the usefulness and significance is overwhelming. Thanks again and good
    Tageshoroskop wassermann

    ReplyDelete
  2. Great post I must say.. Simple but yet entertaining and engaging.. Keep up the good work!

    Tageshoroskop fische

    ReplyDelete
  3. Nice site i visit the site many time but this time are very nice article

    Tageshoroskop widdler

    ReplyDelete
  4. I was surfing net and fortunately came across this site and found very interesting stuff here. Its really fun to read. I enjoyed a lot. Thanks for sharing this wonderful information. healing

    ReplyDelete