.

Monday, August 18, 2014

NEDELJNI HOROSKOP

OVAN NEDELJNI HOROSKOP

Oslabljene snage nepovoljnim planetarnim aspektima nanovo jačaju OVE NEDELJE. Ni tada niste u, za vas karakterističnom, elementu, stoga se potrudite da svoju energiju ne rasipate suviše. I sami znate u kojoj meri ste nervozni kada se osećate nemoćnim. Uzimajte, kroz ishranu, što više vitamina C.

 BIK NEDELJNI HOROSKOP

Zdravi ste i vitalni, što ne znači da ne treba da vodite računa o svojoj ishrani. Posebno sada kada vas praznična trpeza mami svojim gurmanlucima kojima, i inače, teško odolevate. Sklonost višku holesterola i ostalim nepoželjnim masnoćama u krvi svakako nećete na taj način mimoići.

BLIZANCI NEDELJNI HOROSKOP

Hteli biste da sve oko vas bude orga-I nizovano na najvišem nivou. Težnje se, često, ne podudaraju sa stvarnošću, stoga počinjete da bivate nervozni. Nesanica vas mori, što je za vas loše. Praktikujte dužu šetnju, bržim tempom, pred spavanje, kao i toplu kupku sa aromatičnim uljem kamilice. Topao čaj od žalfije vam, takode, ne bi škodio.

RAK NEDELJNI HOROSKOP

Vaše 6. polje je prilično ugroženo što se, samim tim, odnosi i na vaše zdravstveno stanje. Da biste, u što je moguće većoj meri, sprečili razne infekcije, uzimajte što više vitamina i minerala. Disci-plinujte se, odmarajte se više, i što je moguće više vremeno provodite u zabavnom društvu. I sami znate u kojoj meri vaše psihičko i emotivno stanje utiču i na vaše zdravlje.

VAGA NEDELJNI HOROSKOP

Uživate u ovim trenutcima, a tako će biti i tokom naredne dve sedmice. Samim I tim, nikakvi značajniji zdravstveni problemi vam ne predstoje. Nešto niži krvni pritisak, kao i lošiju cirkulaciju pospešićete čašom crnog vina uz glavni obrok Naravno, i više kretanja vam, svakako, ne bi škodilo. Potrudite se da očuvate svoju telesnu težinu. I sami znate kako teško vam padaju dijete.

LAV NEDELJNI HOROSKOP

U punoj ste formi. Sve se odvija po vašim planovi-j ma, a lična satisfakcija vas čini još snažnijim. Čuvajte se sopstvenog nestrpljenja koja vas, povremeno, može načiniti suviše neopreznim. Ovaj period je upravo takav. Lakše ozlede, opekotine, pa i problemi sa kičmom bile bi tegobe za koje ste isključivo vi odgovorni. Neka budu oprezni Lavovi rođeni u poslednjoj dekadi.

ŠKORPION NEDELJNI HOROSKOP

Tranzit Jupitera kroz vaše prirodno 12. polje vas štiti, ali, svakako ne toliko da možete da se ponašate kako vam padne na pamet. Pošto vama, u posled-nje vreme, zaista svašta pada na pamet, budite posebno oprezni. Razbacujete se energijom kao da vam nije data kao poseban dar. Koristite je u pozitivne svrhe i nikada ne dopuštajte sebi da ostanete bez zlatne "rezerve".

 DEVICA NEDELJNI HOROSKOP

Device prolaze kroz prilično težak period. Vaše, već hronične i tegobe sa gastrotraktom, ponovo dolaze do izražaja. Nije ni čudo, s obzirom da vas predpraznične atmosfere čine naročito napetim. Pokušajte da se opustite. Pomoći će vam bilo koja meditativna tehika koju, i inače, treba da praktikujete i, uvedete u svoju svakodnevnicu.

STRELAC NEDELJNI HOROSKOP

Veliki broj Strelaca je u  usponu na svim životnim planovima. Lgično je da ih, iz takvog stanja, ne može snaći ozbiljniji zdravstveni problem. S obzirom na tranzit Venere i Marsa kroz vaše sazvežde, koji vas, svakako, čine entuzijastičnim, ne bi bilo loše da budete i oprezni. Svoje "energetske viškove" praznite pametno, a budite pažljivi u zimskim sportovima koje, obožavate.

JARAC NEDELJNI HOROSKOP

Vas, uglavnom, stiže neraspoloženje i posebna vrsta apatije upravo u prazničnim trenucima. Potrudite se da je, ovog puta, izbegnete, tako što, koliko god imate potrebu da se osamite, to, ipak i ne učinite. Neka vaše društvo, kao i uvek, bude izabrano i neka vas ne dotiču tuđe „ludosti". Vi ste odmereni i takvi i ostanite.

VODOLIJA NEDELJNI HOROSKOP

Nezadovoljstvo emotivnom planu, fini vas i zdravstveno ostijivijim nego obično. Imunitet vam je u lakšem padu, zbog čega ćete biti skloni infekcijama, posebno vimsnim infekcijama disajnim organa. Stoga neka vaša novogodišnja trpeza bude puna vitamina, a preventivno uzimajte kapi od belog luka,i koprive. Čaj od žalfije će, takode, pomoći.
 Ovaj horoskop uradio je nedeljni horoskop rs.

RIBE NEDELJNI HOROSKOP

Ribe su, uglavnom, u "minus fazi". Ono što bi hitno trebalo da uradite jeste da posetite svog stomatologa. Nakon toga, "poradite" malo na svojoj volji. Nemate posebnih razloga zbog kojih biste se osećali bezvoljno i neraspoloženo, prema tome, nemojte dozvoliti da vam ovakva osećanja predu u naviku. Koliko god zvučalo čudno, u vašem slučaju je i to sasvim moguće.

No comments:

Post a Comment